Over de specialiste

Over de specialiste

Introductie

Als verloskundige weet ik hoe belangrijk hormonen zijn voor een goed functionerend lijf en hoofd. Ik weet ook dat dit een subtiel evenwicht is en dat verschillende factoren van buitenaf hier invloed op kunnen hebben. Hier kun je zelf iets aan doen!

Neem zelf de regie en voel je goed in je eigen lijf

Ik bied je een luisterend oor, neem graag de tijd voor je en samen vinden we een antwoord op je vragen en een oplossing voor je klachten.

Behandeling

Blijf niet rondlopen met klachten, er is iets aan te doen. Door een uitgebreide intake krijg ik een goed overzicht van je klachten. Tijdens het eerste consult krijg je uitleg wat er precies gebeurt in je lijf en hoe je daar zelf het beste mee om kunt gaan. Samen kijken we naar oplossingen die het beste bij jou passen. Het is echt maatwerk! In de vervolgconsulten bespreken we de resultaten van je eerste acties en schaven we dit bij.

Opleiding en werkervaring

Ik ben BIG-geregistreerd verloskundige en heb van 1992 tot 2020 in de Verloskundige Praktijk Venray gewerkt. Het begeleiden van een zwangerschap, bevalling en kraambed heb ik altijd met heel veel plezier gedaan. Zelf kreeg ik op een gegeven moment wat (overgangs-)klachten en ik voelde dat het werk als verloskundige niet meer paste. Ik ben op zoek gegaan naar een andere vorm van vrouwen-begeleiding en -ondersteuning.

Als Care for Women specialiste kan ik nu ook iets betekenen voor vrouwen in andere levensfasen.

Ik bied je een luisterend oor, neem graag de tijd voor je en help je om een oplossing voor je klachten te vinden.

Indicaties

  • (Vervroegde) overgang
  • Menstruatie problemen zoals Premenstrueel syndroom (PMS)
  • Anticonceptie
  • Moeilijk zwanger worden
  • Vermoeidheidsconsult
  • Health check
  • Voeding en leefstijl waaronder stressreductie

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
https://www.instagram.com/hennycfw?r=nametag